Haber Yazıları


23

 Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili bir mesaj yayımladı;

“Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik mesleğinin, toplumların gelişmişlik düzeyini belirleyen bilginin üretilmesinde en önemli görevi üstlendiğini belirten Başkan Meçikoğlu, mesajında şöyle dedi:

"Mustafa Kemal Atatürk'e başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım günü, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Dünyanın en kutsal mesleklerinden biri olan öğretmenlik, toplumların gelişmişlik düzeyini belirleyen bilginin üretilmesi ve aktarılmasında en önemli görevi üstlenmektedir. Öğretmenlerimiz sayesinde yarınlarımız olan genç nesiller, geleceği şekillendirmek için bilgiyi etkin olarak kullanabilen, yenilik ve değişimlere açık kuşaklar olarak yetişmektedir. Son derece mütevazı olanaklarla ve özveriyle Milletimize çok önemli hizmetler veren değerli öğretmenlerimizin haklarının hiçbir şekilde ödenemeyeceği inancıyla, yeni nesilleri sevgileriyle aydınlatan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, başarı ve mutluluklar dilerim."

Okunma Sayısı: 4633
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017