Haber Yazıları


19

BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN 19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; 19 Mayıs 1919’un 100. Yıldönümünü kutladığımız bugünde, bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, geçmişte verilen mücadelelerin önemini genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. Gençlerimiz, dünyadaki ilerleme yarışında ülkemizin en büyük güvencesi, milletimizin sahip olduğu en büyük zenginliktir. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk, gençliğe olan güvenini, “bütün ümidim gençliktedir” sözüyle de beklentilerini dile getirmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimiz ile tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, bu topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.”dedi.

 

Okunma Sayısı: 4003
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017