Haber Yazıları


19

 BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASINDA TÜRK EXİMBANK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Türk Eximbank Antalya Şubesi Uzman Ömer Türkmen ve Uzman Aybike Keloğlu tarafından Bucak  Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Salonu’nda Türk Eximban’ın kredi, sigorta ve garanti programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Türk  Eximbank’ın kısa, orta ve uzun vadeli kredileri ve sigorta programlarının, başvuru aşamasından itibaren işleyişi ve içeriği ile ilgili bilgilerin aktarıldığı bilgilendirme toplantısında Reeskont Kredileri, İhracata Yönelik İşletme Sermayesi Kredisi, İhracata Yönelik Yatırım Kredisi, KOBİ-İhracata Hazırlık Kredisi ve Kısa Vadeli İhracat Kredisi Sigorta Programları gibi konularda katılımcılara bilgi verildi. 

Toplantıya Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İlçemizde ihracat yapan firma yetkilileri ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Meçikoğlu yaptığı açıklamada; “EXİMBANK ile İhracaat  yapan  üyelerimizi buluşturmamızın amacı İlçemizin ülkemiz ekonomisi başta olmak üzere ihracata olan ilgisini artırmak ve ihracat rakamlarımızı yukarılara taşımaktı. Bu amaçla İş Dünyasının öncü kuruluşu olarak bu ve bunun gibi sanayicilerimizi yakından ilgilendiren eğitim, seminer ve paneller düzenlemeye devam edeceğiz” Dedi.

Okunma Sayısı: 2552
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017