Haber Yazıları


16

 BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN 800 ÖĞRENCİYE EŞOFMAN
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası (BUCAKTSO) iş birliği ile her yıl gerçekleştirilen eğitim yardımları, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da devam etti. Bucak İlçe genelinde eğitim gören 800 öğrenciye Bucak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından eşofman takımı dağıtıldı.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası, Bucak ilçesindeki ilköğretim okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 800 öğrenciye eşofman takımı yardımında bulundu. Bucak’ta 800 öğrenciye dağıtılacak eşofmanlar Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu tarafından Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar'a teslim edildi.
İhtiyaç sahibi 800 öğrenciye eşofman takımı dağıttıklarını belirten Başkan Meçikoğlu, daha güçlü yarınlar için öğrencilere yardımlarının devam edeceğini, en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirterek sözlerine şu şekilde devam etti. “Bu çalışmaları öğrencilerin başarısını arttıracak destekler olarak görmeliyiz. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitim yardımlarımızı TOBB desteğiyle her yıl yapmakla geleneksel hale getirdik. Bunu sağlayan başta TOBB Başkanımız M Rıfat Hisarcıklıoğlu‘na, yönetimine ve meclisine odamız adına teşekkür ediyorum
Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu'da eğitime yapmış oldukları katkılarından dolayı Bucak Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine teşekkür etti.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı düzenlenen eşofman teslim törenine Kaymakam Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal,Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Coşkuner, Yönetim kurulu üyesi Mustafa Kadıoğlu, Meclis Üyesi Hakan Topuz,Genel Sekreter Nejmi Ören ve Bucak İlçesinde görev yapan İlköğretim Okulları Müdürleri katıldı.

Okunma Sayısı: 1922
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017