Haber Yazıları


20

 Eğitim gönüllülerine yürekten teşekkür ediyoruz...

BİGEP PROJESİNE BUCAK’LI HAYIRSEVER İŞ İNSANLARINDAN ANLAMLI DESTEK
Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında, Bucaklı hayırsever iş insanları ve meslek odalarının katkılarıyla Bucak İlçesindeki okullarda yapılacak “Yenilikçi Sınıf Ortamlarının” donatım protokolü düzenlenen törenle imzalandı.
Burdur Valisi Sayın Hasan Şıldak’ın büyük önem verdiği, yakın ilgi ve takibinde yürütülen BİGEP projesi kapsamında, 13 Şubatta protokolü imzalanan İl Merkezindeki donatımı yapılacak 15 yenilikçi sınıf ortamlarına, bugün protokolü imzalanan Bucak İlçesindeki okullarda yapılacak 11 sınıf da eklenerek toplamda 26 nitelikli sınıf proje kapsamında hayırseverler ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Burdur ve Bucak İlçesine kazandırılmış oldu.
Protokol imza törenine Burdur Valisi Sayın Hasan Şıldak, Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu, Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre Çay, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hasan Yalçın Mecikoğlu ve Bucak İlçesinde faaliyet gösteren hayırsever iş insanları katıldı.
BİGEP Projesi kapsamında yılsonuna kadar 50 yenilikçi sınıf kazandırmayı ümit ettiğini dile getiren Vali Hasan Şıldak, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada; “İlimizde eğitim öncelikli yıl ilan ederek başlatmış olduğumuz Başarıyı izleme ve Geliştirme Projesi kapsamında bilhassa meslek kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın ve iş dünyamızın, firmalarımızın, sanayi kuruluşlarımızın hayırsever ruha sahip iş insanlarımızın desteği ile ilimizdeki okullarımız bünyesindeki yenilikçi sınıfların, tasarım atölyelerinin sayısını artırmaya çalışıyoruz.
Bucak ilçemizi zaten eğitim konusundaki yaklaşımı, eğitimin sahiplenilmesi, gerek okul ve sınıf yapılması gerekse hizmetin devamlılığı noktasındaki duyarlılık ve velilerimizin oradaki eğitime olan ilgisi konusunda takdir ettiğimiz bir ilçemizdir. Eğitim seviyesi, okullarımızdaki başarı düzeyi de ilimizin iftihar ettiği her zaman ön planda olan bir ilçemizdir. Şimdi, 11 yeni tasarım ve beceri atölyemiz ile anlıyoruz ki orada yeni bir heyecan, yeni bir başarı dalgası gelişecek, buna daha başka eklemeler de yaparak, Bucak’ta da belki yılsonunda inanıyorum 20’ye yakın derslik sayısına ulaşmış oluruz diye düşünüyorum. Her şeyden önce Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu tebrik ediyorum, katkı sundu ve burada bulunan 9 değerli hayırseverimize de şükranlarımı sunuyorum, çünkü eğitime verilen her katkı çok kutsal bir katkıdır ve en değerlisi budur diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.
İmza töreni sonrası kısa bir değerlendirme yapan Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)’nin, Burdur’da Sayın Valimiz Hasan Şıldak öncülüğünde ve çok değerli hayırsever İş İnsanlarının katkılarıyla başarılı bir şekilde yürüdüğünü söyleyerek, İlçemizin eğitim alanında gelişmesi adına bizi motive ettikleri için Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Ayrıca desteklerini esirgemeyen ve bizimle beraber protokol imzalayan değerli İş İnsanlarımıza şahsım ve tüm Bucak’lı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Eğitim için yapılan yatırımın en değerli yatırım olduğu düşüncesindeyim dedi.

Okunma Sayısı: 1473
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017