Haber Yazıları


23

 BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; “Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına katkı veren müstesna günlerdir.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınından dolayı bu yıl farklı bir Ramazan ayı yaşadık ve buruk bir bayram yaşıyoruz. Salgın nedeniyle tüm Türkiye olduğu gibi ilçemizde de geçen yıllardan farklı bir Ramazan Ayı yaşandı. Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri hep birlikte atlattığımız, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Bucak’lı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramlarını kutlar;  Covid_19 süreci dolayısıyla bir araya gelemediğimiz fakat gönüllerimizin bir arada olduğu bu günlerde, bayramın size ve sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.”dedi.

 

Okunma Sayısı: 1415
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017