Haber Yazıları


30

 BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NUN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI!

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu; Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; "Bayramlar paylaşmanın, birlikteliğin, gönül almanın, sevgi ve saygının yaşandığı müstesna günlerdir. Milli birlik ve beraberliğimizin en yüksek seviyede yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Bayram günlerinde, büyüklerimizi, kimsesiz yaşlılarımızı, muhtaç vatandaşlarımızı yalnız bırakmayalım. Salgın nedeniyle sevdiklerimizin sağlığını tehlikeye atmadan sosyal mesafe kurallarına uyarak Bayram sevincimizi onlarla paylaşalım. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu yaşamaktan hiç bir zaman vazgeçmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli Bucak’lı hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayram'ını kutluyor, daha sağlıklı bir dünyada eski günlerimizde olduğu gibi bayramlarımızı gerçek anlamı itibariyle bayram tadında kutlayabilmek, birlikte her günümüzün bayram günlerinde yaşanılan duygularla geçmesini diliyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun” dedi.

Okunma Sayısı: 1361
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017