Haber Yazıları


03

 BURDUR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EMRE ÇAY, BUCAK TSO’YU ZİYARET ETTİ.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre Çay, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Neşet Yazar ile birlikte Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Emre Çay, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, eğitim ile ilgili duyarlı çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını ve kendilerine bu çalışmaları örnek aldıklarını kaydetti. Ayrıca eğitime olan katkılarından dolayı Bucak İş Dünyası adına Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu’na teşekkür ediyorum ’dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Meçikoğlu, “İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizi ağırlamaktan dolayı memnuniyet duymaktayız. Mesleki Eğitimin geliştirilmesi konusunda olduğu gibi, eğitim adına her türlü desteği ve yardımı vermeye hazır olduklarını ve yapılacak her çeşit proje ve protokolde paydaş olmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanınızda olacağız.” Dedi.

Ziyarette Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Duran da hazır bulundu.

Daha sonra Bucak Ticaret ve Sanayi Odası ve Bucak Organize Sanayi Bölgesi tarafından eğitim desteği projeleri kapsamında yapılmakta olan görsel sanatlar atölyeleri için Bucak Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde incelemelerde bulunuldu. Görsel sanatlar atölyelerindeki çalışmalar yerinde izlendi. Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB ETÜ arasında imzalanan mesleki eğitim işbirliği protokolü kapsamında 81 İlde proje okulları olarak belirlenen ve Burdur İli için Bucak İlçemizde belirlenen Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de ziyaret edilerek, çalışmalar hakkında bilgiler alındı.

Okunma Sayısı: 1336
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017