Haber Yazıları


19

 

BAŞKAN MEÇİKOĞLU’NDAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

 

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Meçikoğlu mesajında; ‘’Bulunduğumuz yerlerde devletin tüm kurumlarını temsil eden, vatandaşlarımızın ilk kapısı olan değerli muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.

Muhtarlarımız, yaklaşık iki yüz yıla yakın zamandır devletle olan iletişimin güçlendirilmesi, bulunduğu bölgenin sorunlarına en etkin biçimde çözüme gidilmesi ve yardıma muhtaç, yaşlı, engelli ve kimsesiz bireylere yönelik gerçekleştirilen yardımların doğru yerlere ulaşması için çaba ve gayret içerisinde, sosyal  yaşamın içerisinde olan ve her türlü üzüntüde, sevinçte kapısını gönül rahatlığıyla çalabileceğimiz, devleti en yakınımızda hissettiğimiz makamlardır. Halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, demokrasimizin çekirdeğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; halka hizmet için gece gündüz demeden çalışan başta İlçemize hizmet eden muhtarlarımız olmak üzere, görevlerini fedakarca yürüten tüm muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.’’ İfadelerine yer verdi.

Okunma Sayısı: 1093
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017