Haber Yazıları


26
KORONAVİRÜS İLE MÜCADELEDE ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın MEÇİKOĞLU, TOBB Başkanımız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU Başkanlığında gerçekleştirilen, Akdeniz Bölgesi Oda-Borsa Başkanları video konferans toplantısına katıldı. Toplantıda Koronavirüs Salgının ekonomi üzerindeki etkileri ve yarı kapanma süreci hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, bölgemizde yaşanan sektörel sıkıntıları, koronavirüs salgınının üyelerimiz açısında olumsuz etkilerini ve çözüm önerilerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti.
Toplantı sonrası konuşan Başkan Meçikoğlu; Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs (COVİD-19) salgınıyla insanlık maalesef zor günler yaşamakta. Salgının yarattığı olumsuz süreç, gerek sosyal, gerekse ekonomik hayatımızı derinden etkiledi. Bizler Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin bu sıkıntılı günlerinde yanınıda olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız çalışmaları web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan sizlerle paylaşacağız. İnşallah hep birlikte, dayanışma içerisinde bu süreci de atlatacağız. Ayrıca bugün gerçekleşen Akdeniz Bölgesi Oda-Borsa Başkanları toplantısında üyelerimizin sıkıntılarına dair önerilerimizin büyük çoğunluğunun gerçekleşmesini sağlayan ve yeni ilettiğimiz konuları tüm bakanlıklara iletmek üzere tek tek not alan değerli başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na buradan teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte, dayanışma içerisinde bu süreci de atlatacağız.Bu düşüncelerle hepinize sağlıklı günler diliyor, saygılar sunuyorum.
Okunma Sayısı: 813
resim
Bucak Ticaret ve Sanayi Odası © | Tüm Hakları Saklıdır | 2017